Samiwa
Image default
Business / Transportation and Logistics

Welke camera’s zijn er voor mijn voertuig?

Het rijden in een auto is speciaal. Wanneer je voertuig schadevrij blijft is het ook speciaal. Het liefst zou je dit willen. Maar hoe krijg je het voor elkaar dat de kans op schade afneemt? Een van de maatregelen die je kunt nemen is het installeren van camera’s. Zo heb je bijvoorbeeld een dodehoekcamera, een achteruitrijcamera en een derde remlichtcamera. Camera’s zijn er dus ook voor aan de zijkant. Het besturen van je voertuig, zonder dat daar schade bij komt kijken, hoort normaal te zijn. In deze blog worden er een aantal hulpmiddelen benoemt.

 

Camera’s in het algemeen

Inhalen, inparkeren, achteruitrijden, invoegen of overzicht van de operatie. Wanneer je dit doet, kan een camera zorgen voor meer zichtbaarheid. De camera zorgt ook voor meer veiligheid, terwijl de kans op schade afneemt. Het is mogelijk om veiliger, comfortabeler en efficiënter te werken met een achteruitrijcamera set. Wanneer je een camera direct aan de achterzijde van het voertuig plaatst, krijg je een beter zicht naar achteren. Het is afhankelijk van de cameralens hoe ver en breed achter het voertuig te zien is.

 

Camos camera

Optie nummer twee is een camera van Camos. Dat is een erg populaire camera. Wanneer de videokabels en stroomkabels worden geleverd, gaat dit gepaard met de monitor. Een camera van Camos kun je eenvoudig monteren op een dashboard. Het scherm is ongeveer 11 cm. Op dit scherm kun je beelden van de achteruitrijcamera en GPS bekijken. Daarnaast kan je bij deze camera ook andere elektronische apparatuur aansluiten.

 

Orlaco camera

Met een Orlaco camera zou optimaal zicht rond alle voer- en vaartuigen van vanzelfsprekend moeten zijn. Er zijn voor elke situatie professionele zichtoplossingen ontwikkeld. Het doel hiervan is meer efficiëntie, ergonomie, veiligheid en comfort.

 

Waeco camera

De derde optie is een Waeco camera. Dit cameramonitorsysteemprogramma is erg speciaal, want het is ontworpen voor recreatievoertuigen. De kern bestaat uit twee hoogwaardige LCD-monitoren en drie compacte kleurencamera’s. De drie compacte camera’s kunnen je combineren naar wens. Hierdoor kunnen er ​​zes verschillende systemen ontstaan. Deze systemen voldoen aan alle (comfort) eisen.

http://economy.nl