Voor, tijdens en na het kopen van een Novy dampkap ontvangt u de beste service

Het brengt zo zijn voordelen met zich mee om een nieuwe keuken met een hoogwaardige dampkap te kopen bij Elektro Lommelen. Wat deze voordelen zijn? Om te beginnen, vindt u er een enorm uitgebreid assortiment bestaande uit dampkappen van verschillende merken. Daarnaast voorziet het deskundige personeel u van de benodigde service. Heeft u ergens vragen over? Kunt u wel wat deskundig advies gebruiken omdat het lastig vindt een keuze te maken? Zij staan voor u klaar. Misschien is de Novy dampkap wel iets voor u. Krijgt u uw dampkap niet zelf mee naar huis? Maak dan gebruik van de transportservice. En als er iets stuk gaat, dan staan de herstellers binnen de kortste keren bij u voor de deur om uw apparaat te herstellen.

Vijf jaar garantie op een Novy dampkap

Bent u al bekend met de dampkappen van het Belgische merk Novy? Met zo’n dampkap weet u zeker dat u topkwaliteit in huis haalt. Dit zorgt ervoor dat de dampkap vele jaren mee zal gaan. Beslist u een Novy dampkap te kopen, bijvoorbeeld bij een speciaalzaak als Elektro Lommelen? Dan kunt u erop rekenen dat u vijf jaar garantie op uw aankoop ontvangt. Novy draagt kwaliteit nu eenmaal hoog in het vaandel. Wist u overigens dat Novy ook service na de aankoop van een dampkap aanbiedt? De technici en herstellers van Novy staan voor u klaar mocht u een probleem met uw Novy dampkap hebben.

Dampkap kopen: vergeet de accessoires en het filter niet

Vergeet bij het kopen van uw dampkap zeker niet om ook meteen de nodige accessoires aan te schaffen. Deze accessoires zijn namelijk nodig om de dampkap optimaal zijn werk te laten doen. Wat denkt u van een platdakmotor, een rugwand voor onder de dampkap, een recirculatieset of een handige afstandsbediening waarmee u uw dampkap vanop afstand aan- en uit kan zetten? Vergeet ook zeker niet uw filters te bestellen. Een filter dient immers regelmatig te worden vervangen om de functie van uw dampkap te behouden. Gaat u dus bijvoorbeeld een Novy dampkap aanschaffen bij Elektro Lommelen? Kijk dan ook meteen welke accessoires u nodig heeft.