Samiwa

Voor een unieke aluminium schuifpui moet je bij Schipper Ede zijn

Zoekt u een aluminium schuifpui? In het Gelderse Ede gevestigde bedrijf Schipper Ede is al sinds 1959 actief in het maken en plaatsen van aluminium schuifpuien. Het is een bedrijf die wel van een uitdaging houden en deze ook niet uit de weg gaan, zelfs de grootste aanvragen gaat ze gemakkelijk af. Zo hebben ze vaak opdrachten waar er ruim 150 schuifdeuren geplaatst moeten worden of bijvoorbeeld een project waar een gehele nieuwbouw wijk voorzien moet worden van nieuwe kozijnen etc. Inmiddels is het familiebedrijf alweer uitgegroeid tot de derde generatie en zijn de beste keus voor aluminium kozijnen en schuifpuien.

Werknemers met passie en kennis van een aluminium schuifpui

Schipper Ede werkt uiteraard met de beste vakmensen die weten hoe ze het beste een aluminium schuifpui en kozijnen moet plaatsen. Wanneer er problemen ontstaan tijdens een montage weet het team van dit bedrijf het direct op te lossen, dit samen garandeert een perfect eindresultaat. De fabriek waar de producten worden gemaakt is hypermodern om ervoor te zorgen dat alle wensen van klanten gerealiseerd kunnen worden. De fabriek zorgt ervoor dat er jaarlijks duizenden kozijnen  en aluminium schuifpuien geproduceerd kunnen worden.

Bij twijfel kunt u een kijkje nemen in de showroom

Als u geïnteresseerd bent in een aluminium schuifpui maar nog twijfel heeft, kunt u gratis  een bezoek brengen aan de showroom. De showroom is gevestigd aan de Bellstraat 22 in Ede. In de showroom kunt u de producten van Schipper Ede bekijken om inspiratie op te doen ook kunt u hier een ervaren medewerker om advies vragen.

Anders dan de meeste andere aanbieders

Als u na het lezen van de tekst hierboven nog niet genoeg redenen heeft om voor aluminium schuifpuien en kozijnen voor Schipper Ede is het misschien goed om te weten dat u zaken zult doen met een bedrijf dat al sinds 1959 successen behaald. Het bedrijf is aangesloten bij een organisatie genaamd VMRG, deze organisatie stelt een lijst aan kwaliteitseisen waar bedrijven zoals Schipper Ede aan moeten voldoen om er bij te mogen.  Organisatie VMRG hanteert steekproeven op willekeurige momenten. Jaarlijks worden de eisen die de organisatie stelt herzien waardoor ze altijd actueel blijven.

Wilt u een aluminium schuifpui kopen? Bekijk het assortiment.