Samiwa
Image default
Business / Transportation and Logistics

Verliefd op een eiken vloer?

Misschien vindt u een eiken vloer wel een te dure vloerbedekking, ook al bent u er helemaal weg van. Ik zou u graag wat meer willen laten weten over enkele voordelen van een eiken vloer ten opzichte van elke andere vloer. Er kan een behoorlijk prijskaartje aan een houten vloer liggen, maar 1 voordeel heeft u al wanneer u naar Bax Houthandel gaat. Zij leveren vanaf hun eigen fabriek. Zonder tussenkomst van een tussenschakel. Dat alleen al zorgt ervoor dat de totale prijs voor een gehele vloer aanzienlijk lager ligt dan bij andere leveranciers.

Een eiken vloer is een vloer prima keuze op allerlei gebied

Een eiken vloer bezit een dusdanige hoge kwaliteit waardoor u tientallen jaren lang kunt genieten van een geweldige vloer. Ze zijn zeker bij Bax Houthandel verkrijgbaar in vele variaties. Een houten vloer is ook een prima keuze als u om het milieu geeft. Ze zijn zeer ideaal om uw huis koel te houden in de zomer. Dit komt omdat eikenhout koel blijft, zelfs als het warm is. Maar ook weer niet zo koud aanvoelt dat het een onprettige vloer is voor uw voeten. Ze zijn makkelijk in onderhoud en zorgen voor een waardevermeerdering van uw woning. Daarbij kunt u een hogere prijs voor uw woning vragen en zal de woning sneller verkocht zijn.

Geen vreselijke stofmijten

Studies hebben aangetoond dat de huisstofmijten in onze huizen een belangrijke trigger zijn voor astma-aanvallen, waarbij meer dan 85% van de astmapatiënten gevoelig is voor de huisstofmijt. Daarom zal het feit dat huizen volledig met tapijt zijn ingericht, de situatie voor de patiënten alleen maar verergeren door hun blootstelling aan de stofmijt te vergroten. Geregeld (vaak) stofzuigen, zeker drie keer per week, kan ervoor zorgen dat huisstofmijten verminderen. Echter wordt ook gedacht dat dit zinloze en verspilde moeite is omdat huisstofmijten zo klein zijn en diep in het tapijt leven. Daarom is de enige zekere manier om huisstofmijten uit uw huis te verwijderen uw zachte vloerbedekking volledig te verwijderen en ze te vervangen door een glad, hard en gemakkelijk te reinigen oppervlak zoals een hardhouten vloerbedekking. Het plaatsen van een hardhouten vloer is een uitstekende oplossing, omdat deze gemakkelijker kan worden gereinigd en minder kans heeft om stof en de bijbehorende mijten op te vangen.