Samiwa
Image default
Business / Transportation and Logistics

Verhuisbedrijf in Wageningen nodig?

Tasman is al tien jaar uw vertrouwde verhuisbedrijf in Wageningen. Dankzij onze werkwijze bespaart u op de kosten van uw verhuizing. 

Goedkoop verhuisbedrijf Wageningen

Zoekt u een goedkoop verhuisbedrijf in Wageningen? Neem dan eens een kijkje op de website van Tasman. Wij weten dat verhuizen al duur genoeg is. Door zelf of samen met uw vrienden en/of familie mee te helpen met het verhuizen kunnen wij besparen op de kosten van uw verhuizing. Wij verhuren de verhuiswagens en leveren verhuishulpen die u kunnen helpen verhuizen. Deze verhuishulp is tegelijkertijd de chauffeur van de wagen en dat allemaal tegen het lage tarief van 18 euro per uur. Zo slaat u twee vliegen in één klap en bespaart u op uw verhuiskosten. 

Verhuiswagen van Tasman

Bij Tasman Verhuur kunt u terecht voor verhuiswagens in verschillende groottes. Wanneer u bij ons een verhuiswagen huurt, kunt u kiezen uit verschillende tijdsvensters en vrije kilometers. Wanneer u dan binnen de vrije kilometers blijft, betaalt u enkel de brandstof als extra kosten. Wij lenen u ook graag gratis een steekwagen, meubelhondjes, verhuisdekens en sjorbanden. U kunt bij ons ook andere verhuisproducten, zoals dozen, garderobeboxen, inpakpapier, luchtkussenfolie, matrashoezen, verpakkingstape en wikkelfolie aanschaffen. Zo heeft u alles in één keer geregeld en kunt u zich bezighouden met de verhuizing zelf. 

Onze andere diensten

Wij richten ons bij Tasman op andere zaken. Met het besef dat u niet iedere dag verhuist of iedere dag een aanhanger nodig heeft, heeft het bedrijf besloten zich juist op deze zaken te richten. Alhoewel u ook gewoon terecht kunt voor het huren van een personenauto, heeft Tasman ook een zeer uitgebreid aanbod bestelbusjes, verhuiswagens en verschillende groottes aanhangwagens. Wij hebben verschillende soorten personenauto’s, geschikt voor 4, 5 of 7 personen. Bij de personenauto’s kunt u gratis gebruik maken van een TomTom en een trekhaak. Kijk voor meer opties op onze website. Ook ’s avonds kunt u bij ons terecht. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer u geen tijd heeft overdag en in het weekend andere plannen heeft. Wanneer u bij ons iets wilt huren kunt u via onze website het contactformulier invullen, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! Klik hier voor een verhuisbedrijf in Wageningen