Samiwa
Image default
Business / Transportation and Logistics

Verhuisbedrijf die alles van a tot z regelt

Op zoek naar een professioneel en betrouwbaar verhuisbedrijf in Ede? Dan heet Mondial Waaijenberg u van harte welkom. Verhuizen is één van de dingen die Nederlanders het meeste doen.  En wat komt daar toch altijd veel bij kijken, daarom is het handig om gebruik te maken van de verhuisservice van Mondial Waaijenberg. Door de jaren die zij al in het vak zitten, weten wij precies hoe we het aan moeten pakken. Geen klus is ons meer te gek, van bedrijfsverhuizingen tot particuliere verhuizingen. Internationaal of nationaal wij pakken het aan van begin tot eind. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht. Door ons in de hand te nemen heeft u veel zorgen minder. Wij bereiden u op alles voor en regelen de verhuizing van a tot z. Zo kunt u optimaal genieten van het verstekken naar uw nieuwe optrekje.  

Mondial Waaijenberg is een betrouwbaar verhuisbedrijf in Ede

Mondial Waaijenberg is een verhuisbedrijf in Ede die het belangrijk vindt om goed om te gaan met spullen van anderen. Wij hanteren niet voor niets het motto “zuinig op de spullen van een ander”. Wij zorgen ervoor dat alles veilig vervoerd wordt zonder schade op te lopen. Wij zijn uw betrouwbare partner op het gebied van zowel verhuizen als opslag. Het kan namelijk zo zijn dat u niet meteen de nieuwe woning kunt betrekken, dan kunt u in onze beveiligde opslagruimtes uw meubels of archieven opslaan. Dit alles kunnen wij hanteren dankzij onze vakkundige medewerkers, ruim aantal vrachtauto’s en onze droge en beveiligde opslagruimtes. 

Kwaliteit en service staan op nummer 1

Kwaliteit en service staan voor ons bovenaan. Niets belangrijker dan dat. Wij van Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn niet voor niets lid van de Erkende Verhuizers. Dit staat garant voor kwaliteit. Als erkende verhuizers zijn wij via de Organisatie voor Erkende Verhuizers aangesloten bij de Federatie van Europese Verhuisorganisatie. Ook internationaal bent u verzekerd van kwaliteit. Wij zijn dus de beste keuze als het gaat om een erkend verhuisbedrijf! Neem vrijblijvend contact op.  Onze medewerkers staan graag voor u klaar om uw spullen veilig over te verhuizen.