Samiwa
Image default
Business / Transportation and Logistics

Sym Fiddle 2 hoort op uw verlanglijstje te staan

Als u op zoek bent naar de ultieme stedelijke woon-werkverkeer oplossing, met de beste esthetiek, dan moet de Sym Fiddle 2 zeker op uw lijstje staan. Het is een strakke, chique en nette scooter. Met een retro Europese styling en een slanke persoonlijkheid ziet de Fiddle 2 er echt gaaf uit.

Enkele kenmerken van de Sym Fiddle 2

De motor van de Sym Fiddle 2 van Polderscooter is luchtgekoeld met een viertaktmotor, met de door Sym zelf ontwikkelde keramische cilinder technologie, die de slijtvastheid en hittebestendigheid van de motor verbetert. De acceleratie is soepel en ononderbroken, met een constante stroom van vermogen dat zijn doel dient. Deze pracht is niet alleen perfect om zich door de stad te verplaatsen, maar ook voor snel, vloeiend verkeer op voor stedelijke wegen. Remmen wordt bereikt door middel van sportieve, 190 millimeter schijfremmen vooraan en 110 millimeter trommelremmen achter. De remmen stoppen de scooter snel, met een extreem korte remweg. En de 12 inch wielen zorgen voor een uitstekende controle op elk soort wegdek.

Modern en toch retro

Het moderne, maar toch retro-geïnspireerde instrumentenpaneel biedt een duidelijke en gemakkelijk afleesbare snelheidsmeter, kilometerteller, richtingaanwijzers en brandstofindicator. De bediening is solide en wendbaar. De scooter is gemakkelijk te rijden en kan met de geringste aandacht van links naar rechts bewegen en kan de hobbels op de weg aan. De Fiddle 2 is comfortabel en lekker laag bij de grond. De retro stijl chocoladekleurige zitting is breed. Op het gebied van opslag heeft de scooter genoeg ruimte om uw helm, jas, handschoenen en meer op te bergen na een gezellige dag winkelen. Met de Fiddle 2 heeft een extreem laag brandstofverbruik en is milieubewust. Help het milieu te sparen en bespaar tegelijkertijd uw portemonnee. Optionele accessoires zijn onder andere een bijpassende topkoffer in kleur met slot, witwandige voor- en achterbanden, windscherm.

Nog meer weten?

Deze geweldige scooter biedt veel stijl voor niet veel geld. Als u op zoek bent naar een leuke, betrouwbare scooter die overal de aandacht trekt, dan is deze zeker de beste keuze. Met name ook dankzij de mogelijkheid deze prachtige scooter bij Polderscooter te leasen. Vraag gerust de medewerkers om advies of meer informatie of kijk op de website.