Samiwa
Image default
Business / Transportation and Logistics

Spuitgieten, met HSV tmp

Met HSV tmp kunt u grote kunststof spuitgietproducten op maat laten ontwikkelen, naast het spuitgieten zelf, kunnen we bij veel meer punten in het productieproces van dienst zijn. Als specialist en een van de meest toonaangevende Europese producenten van grote kunststof producten zijn we enthousiast om u te gaan helpen met uw nieuwe product ontwikkelen! Onze organisatie mag dan wel toonaangevend zijn, maar dat komt vooral doordat we open en ongecompliceerd zijn. Bovenal zijn we enthousiast over kunststof, en werken we met een passie aan nieuwe projecten. 

Spuitgieten, beginnen bij het begin

Voordat we aan het spuitgieten toekomen, moet er uiteraard een heel productieproces doorgelopen worden om tot dat stadium te komen. Daarom beginnen we met de productontwikkeling, en is het voordelig voor u om ons er zo vroeg mogelijk bij te betrekken. Alleen dan kunnen we onze vakkennis aanbieden in kunststoffen en productietechnieken, en daar profiteert u in een later stadium enorm van. Op deze manier kunnen we al kenbaar maken wat wel en niet mogelijk is, en hoe het product het beste ontworpen kan worden om later problemen met bijvoorbeeld transport te voorkomen. 

Het ontwikkelingstraject

We gaan door met het ontwikkelingstraject, voor ieder product is dat weer anders. Daarom staat er op onze website geen algemene informatie over hoe de doorlooptijden zijn over het algemeen. Echter, tijdens het ontwikkelingsproject graag onze experts aan de slag om een productieplanning te maken. Hiermee krijgt u voor uw specifieke product een indicatie van de doorlooptijden die u kunt verwachten. 

Productie

Dan zijn we eindelijk aangekomen op de dag waarop we hebben zitten wachten: de productie. HSV tmp staat sterk in spuitgieten uiteraard, maar ook thermoplastisch schuimgieten en cascade spuitgieten. Klik hier voor de website van HSV TMP, als u een product wilt laten spuitgieten. Qua logistiek zaten we er al vanaf het begin bovenop. Als u slim bent geweest om dan al met ons in zee te zijn gegaan, zult u zien dat we door een slim productontwerp voor lagere transportkosten hebben gezorgd. Dat is pas voordelig! Uw producten worden daarna veilig en voordelig vervoerd naar de gewenste locatie, en alles is voor u klaar!