Samiwa
Image default
Business / Transportation and Logistics

Schuifpuien sinds 1959

Schipper Ede is leverancier van schuifpuien, schuiframen en aluminium kozijnen. Naast leveren produceren zij ook hun eigen producten en waarbij u ook de keuze hebt om producten te mixen. Schipper Ede is een familiebedrijf sinds 1959 en is gevestigd in Ede, Gelderland. Naast produceren en leveren staat Schipper Ede ook voor u klaar om de producten te monteren in uw huis of pand. Schipper Ede heeft zijn vakmensen die gespecialiseerd en stuk voor stuk klaar staan om hun expertise met de klant te delen. U kunt de fabriek en showroom bezoeken in Ede of u kunt bellen naar het telefoonnummer dat u kunt vinden bij ‘Contact’.

U kunt elke pui volledig afstemmen op uw eigen wens en elke schuifpui is voorzien van HR++ glas of u kunt kiezen voor HR+++ triple glas. HR++ dubbel glas is eerst enkel glas, een luchtspouw en dan weer enkel glas. Bij HR+++ triple glas heeft u drie keer enkele glazen. Dit triple glas houdt nog beter de warmte binnen dan het HR++ glas.

Kiezen voor schuifpuien

De voordelen van schuifpuien zijn groots. Een pui is misschien niet goedkoop in aanschaf maar verdient zichzelf wel gauw terug omdat het zo energiebesparend is en een langere levensduur heeft. Bovendien houden ze goed warmte binnen en geluid van buiten tegen. Een ander significant voordeel is dat een schuifpui soepel opent waardoor het uw ruimte bespaart in bijvoorbeeld uw tuin. Ook creëren ze een overgang tussen het binnen- en buiten front. Een pui laat de ruimte groter lijken en creëert meer zitgelegenheid – zo kunt u ook makkelijker uw familie en vrienden uitnodigen bij u thuis.

Producten van Schipper Ede

Naast (aluminium) puien heeft u ook nog keuze uit andere producten bij Schipper Ede. U kunt ook kiezen uit de ‘Steel Look’, deze profielen staan bekend om hun elegantie en stevigheid. Deze profielen worden vaak gebruikt in moderne en industriële woningen of panden.

Ook kunt u kiezen voor openslaande deuren. Er is een ruime keus in deuren verschillend in afwerking, kleur en materiaal. U heeft de keuze uit zowel kunststof als aluminium – beide materialen zijn duurzaam en zijn gemakkelijk te onderhouden.