Samiwa
Image default
Business / Transportation and Logistics

Tijdelijke opslag in Amsterdam huren

Woont u in Amsterdam, en heeft u een opslagruimte nodig? Dan bent u zeker niet de enige! Net als veel steden in Nederland hebben mensen in Amsterdam steeds vaker te maken met gebrek aan ruimte. Dat is zowel binnenshuis als buitenshuis, met al die toeristen. Gelukkig is het probleem snel opgelost met een opslagruimte van Opslagman! Bij ons zijn ruimtes verkrijgbaar voor de laagste prijs, en daar krijgt u als klant heel veel voor!

Opslagruimte in Amsterdam, voordelen

Als klant van Opslagman kunt u heel veel verschillende voordelen verwachten van de opslagruimte die we in Amsterdam hebben. Neem bijvoorbeeld het feit dat alle ruimtes bij ons droog en verwarmd zijn! Dat voorkomt ten eerste de muffige lucht die vaak geassocieerd wordt met lange termijn opslag, maar is ook beter voor de spullen die u opslaat. Houten meubels zullen op deze manier namelijk niet kromtrekken of vermolmen. Opslagman zorgt goed voor uw spullen! Daarnaast zijn de ruimtes zeven dagen per week toegankelijk, het maakt dus niet uit wanneer u langskomt, u zult altijd bij uw ruimte kunnen komen om last-minute spullen op te pikken. 

Kies voor Opslagman

Daarnet heeft u al een heleboel redenen gehoord om te kiezen voor Opslagman, maar er zijn nog meer! Wij bieden namelijk aan onze klanten een nationale verhuisservice, waarbij u een busje van ons kan gebruiken die uitgerust is met allerlei spullen die het verhuizen van spullen net iets makkelijker maken. Ook kunt u gebruik maken van interne transportmiddelen zodra u bij onze vestiging aan bent gekomen, en dat zonder extra kosten! Waar zit Opslagman eigenlijk allemaal? Wij hebben vestigingen in Diemen, Utrecht, Nieuwegein, Veenendaal en Amerongen. Er zal dus sowieso een vestiging tussen zitten waar u niet te ver voor hoeft te reizen. 

Bewaking

Al onze vestigingen worden 24/7 bewaakt door bewakers die in de gaten houden wie er allemaal naar binnen loopt, en we hebben camera’s hangen tussen de ruimtes. Wanneer u bij uw opslagruimte wil komen, dan heeft u zowel uw sleutel nodig, als een beveiligingscode. Deze krijgt u op uw eigen account bij Opslagman zodra de eerste termijn is overgemaakt.