Samiwa
Image default
Business / Transportation and Logistics

Onze zoektocht naar een goed mantelzorgchalet

Al een poosje waren wij op zoek naar een goed maar goedkope zorgchalet. Keer op keer lukte het ons echter niet om een goed mantelzorgchalet te vinden en daardoor begon op een gegeven moment onze moed en vertrouwen een beetje te dalen. Dit was natuurlijk absoluut niet de bedoeling en daarom vroegen wij aan anderen of zij toevallig ervaring hadden met mantelzorgchalets. Vrienden van ons vertelden ons dat vrienden van hen hier wel ervaring mee hadden en brachten ons in contact met hen. Zij vertelden ons dat zij erg goede ervaringen hadden met een specifieke aanbieder. Het ging hier om Wernsen Chaletbouw. Ons werd verteld dat zij goed werk leveren tegen een zeer vriendelijke prijs. Ook vertelden zij ons het contact met Wernsen Chaletbouw erg soepel ging en dat zij altijd bij hen terecht konden. Voor ons was dit dus genoeg reden om maar eens contact met hen op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden.

De mogelijkheden voor ons mantelzorgchalet

Toen wij contact opnamen met Wernsen Chaletbouw om te vragen naar de mogelijkheden over het plaatsen van een mantelzorgchalet, reageerden zij meteen enthousiast. Dit gaf ons een fijn en vertrouwd gevoel en daarom besloten wij een afspraak te maken om alle mogelijkheden te bespreken. Tijdens deze afspraak werden al onze wensen en behoeften op papier gezet en konden wij onze hele situatie uitleggen. Wij merkten meteen al dat wij gelijk erg serieus werden genomen door Wernsen Chaletbouw en dat wij ons geen zorgen hoefden te maken over de betrouwbaarheid van hen. Dit gaf ons een fijn gevoel en hierdoor waren wij bereid om een stuk opener over de situatie te praten. Wat wij erg fijn vonden bij Wernsen Chaletbouw, was dat zij al het papierwerk zouden regelen en dat wij hier dus verder niks voor hoefden te doen.

Goede service en diensten

Naderhand kunnen wij wel stellen dat wij erg te spreken zijn over de service en diensten van Wernsen Chaletbouw. Wij hebben een hele mooie mantelzorgchalet opgeleverd gekregen en zijn hier dan ook erg over te spreken. Wernsen Chaletbouw is zeker aan aanrader voor anderen!