Samiwa

EKH.nl voor Erkende Keurbedrijven Hef- en Hijsmiddelen

Als u een Erkende Keurbedrijven Hef- en Hijsmiddelen keurmerk wilt regelen voor uw bedrijf kan dit via EKH.nl. Een EKH-keurmerk is namelijk de meest duidelijke garantie voor uw klanten dat uw hef- en hijsmiddelen veilig en van goede kwaliteit zijn. Hierdoor zullen veel meer consumenten geïnteresseerd worden in uw bedrijf. De vereniging Erkende Keurbedrijven Hef- en Hijsmiddelen bestaat al sinds 1993 om toe te zien op de veiligheid van de hef- en hijsmiddelen in Nederland. Wij letten op het gehoorzamen van de Nederlandse wetten door keuringen uit te voeren en keurmerken uit te geven. Om alles rondom deze wetten zo duidelijk mogelijk te maken kunnen bedrijven bij ons terecht voor informatievoorziening rondom de veiligheidsrichtlijnen die opgesteld zijn in de hef- en hijsmiddelen branche. 

EKH-opleidingen op EKH.nl 

Op EKH.nl vindt u alles wat u moet doen om een echte EKH-keurmeester te worden. Heeft u ook een passie voor ons doel om alle hef-en hijsmiddelen in Nederland veilig te houden? Wilt u ons helpen bij het uitvoeren van onze keuringen en uitgeven van onze keurmerken om dit doel te bereiken? U kunt een EKH-keurmeester worden door een van onze opleidingen te volgen. Hierbij heeft u deze keuze uit de opleiding EKH-keurmeester Boven de Haak en EKH-keurmeester Onder de Haak. U kunt deze opleidingen volgen als u minimaal een mbo-niveau heeft en twee jaar ervaring in de branche heeft. De Boven de Haak opleiding duurt maar tien dagen, de Onder de Haak opleiding is iets langer met zestien dagen. In deze tijd leert u om zelfstandig een EKH-keuring uit te voeren en deze te rapporteren. Wat deze opleidingen voor u zullen kosten hangt af van welk traject u kiest en of u al een EKH-lid bent. Wilt u meer informatie over onze opleidingen? Neem dan een kijkje op EKH.nl.

Contact

Meer weten over de Erkende Keurbedrijven Hef- en Hijsmiddelen? Een EKH-keuring voor uw bedrijf aanvragen? Of met een opleiding tot EKH-keurmeester starten? Op onze website leest u meer over EKH, onze keuringen en onze opleidingen. Hier kunt u contact met ons opnemen en komt u meer te weten over hoe wij omgaan met de huidige corona crisis.