Samiwa

Een virtual assistant van Sam Assistants

Bij Sam Assistants krijgt u hulp op afstand door een Virtual assistant. Bent u een ondernemer, maar vragen alle dagelijkse dingen zoveel aandacht van u, dat u geen tijd meer heeft voor het uitzetten van de grote lijnen van uw onderneming? Wilt u daarnaast dat uw bedrijf meer onafhankelijk wordt van uw aanwezigheid en daarom online gaat opschalen, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen, omdat u zich liever bezighoudt met uw eigen vakgebied? Dan bieden wij support op afstand. 

Wat doet de Virtual Assistant?

Een Virtual Assistant is iemand die met behulp van allerlei online samenwerkingstools ondersteuning biedt op afstand aan ondernemers. Het maakt met deze tools namelijk niet meer uit waar het werk wordt gedaan, maar hoe. Onze medewerkers leveren uitstekend werk. Dit kunnen uiteenlopende taken zijn, zoals administratief werk, het beheren van de mailbox en agenda, het organiseren van vergaderingen en events of het opzetten en beheren van nieuwsbrieven en content voor social media en websites. 

De voordelen

Een extra hulpkracht inhuren betekent dat werken in het bedrijf weer werken áán het bedrijf wordt en dat vakanties weer echt vakanties zijn. Zelfs in de portemonnee scheelt het aanzienlijk om een extra hulpkracht in te huren. U kunt zich namelijk weer op zaken richten waar u anders niet aan toe was gekomen. Op die manier verdient u meer. Dit geld wordt vervolgens maar voor een klein deel gestoken in het loon van uw nieuwe hulpkracht. Het levert meer op dan het kost! 

Onze specialismen

Onze assistants zijn gespecialiseerd in het professionaliseren van uw online marketing activiteiten. Zo zorgen onze medewerkers ervoor dat uw content echt doet wat het moet doen, namelijk uw doelgroep activeren. Hiervoor zoeken wij eerst uit wat de juiste content strategie en uitvoering is en passen deze vervolgens toe. Daarnaast helpen onze medewerkers met de e-mailmarketing. Dit kan het opzetten van een nieuwsbrief zijn, maar ook het uitwerken van volledige campagnes. Wij zijn er ook voor ondernemers die hun activiteiten op Social Media gericht willen vergroten en daarbij ondersteuning nodig hebben. Social Media is tegenwoordig van groot belang, maar vaak nog lastig. Op onze website vindt u nog veel meer informatie over al onze diensten.