Custom Vespa Primavera

De Vespa Primavera is op zich al een prachtige scooter. Regelmatig brengt Vespa speciale modellen uit in tijdelijke kleuren. Als jij toch iets anders wilt kun je kiezen voor een custom Vespa Primavera. Dat is de Primavera die je kent, maar dan in de kleur die perfect past bij jouw karakter. Elke custom Vespa Primavera is een uniek exemplaar, jij bepaalt welke kleur de scooter heeft en neemt er naar voorkeur de accessoires bij om een compleet originele scooter samen te stellen. Hoe gaat het bestellen van een custom Vespa Primavera in zijn werk en wat zijn de mogelijkheden? Lees snel verder!

 

Vespa Primavera

De scooter Vespa van de Italiaanse fabrikant Piaggio is legendarisch. De Primavera straalt nog steeds dat klassieke karakter uit en voegt daar een eigentijds tintje aan toe. Technisch staan Vespa scooters in een geheel eigen klasse. Naast de 2-takt voor kenners is de 4-takt uitvoering in 25 km/u of 45 km/u een heerlijke scooter om op te rijden. Het is ook een prachtige scooter om te zien. Met de custom Vespa Primavera uitvoering maak je er echt een uniek exemplaar van!

 

Custom Vespa Primavera

Er zijn verschillende mogelijkheden. De custom Vespa Primavera is leverbaar in vrijwel elke kleur, glanzend of mat. De meest populaire kleuren zijn uit voorraad leverbaar, echt unieke kleuren worden op bestelling gespoten. Naast een permanente lak kun je ook kiezen voor een Dip Drip coating, dit is een niet-permanente lak die je later weer kunt verwijderen. Zo kun je voor een heel opvallende kleur kiezen, en als je later de scooter wilt inruilen verwijder je de coating. De originele lak wordt zo ook beschermd wat de inruilwaarde kan verhogen.

 

Een custom Vespa Primavera is net als een maatpak of designer jurk. Een Italiaans design met een uniek uiterlijk die helemaal voor jou is gemaakt!